Artikelen

Boek: 'De kracht van beelddenken'

Een creatieve manier om koers te bepalen voor individu, team en organisatie

Met behulp van beelddenken wordt in dit boek het proces beschreven om op een creatieve wijze persoonlijke doelen en behoeftes, teamdoelen en -behoeftes en doelen van de organisatie op het spoor te komen. Beelddenken is een wijze van bewustzijn dat ratio en intuïtie in verband brengt met elkaar waardoor je koers kunt bepalen.

De auteur, Ghislaine Bromberger, presenteert een zevenstappenmethode dat het proces ondersteunt. Praktisch uitvoerbare oefeningen worden aangereikt. De levendig verbeelde toekomst ondersteunt het kiezen en het handelen om - met de juiste koers - de visie te realiseren. De oefeningen kunnen op verschillende wijzen in zelfontworpen workshops, trainingen of coachtrajecten worden ingevlochten. Een afsluitend hoofdstuk geeft praktische tips waarmee trainingen kunnen worden verrijkt en ondersteund. Het boek is geschreven voor veranderkundigen: professionals, docenten en trainers-in-opleiding die met mensen werken die zich willen (her)-ori├źnteren op beroep en loopbaan.


Bestel het boek online bij Boom Uitgevers Amsterdam. ISBN 9789024416646 (2e druk).

Het Coachings Methoden boek

Met een bijdrage van Ghislaine Bromberger.

Website: http://www.coachingsmethodenboek.nl/

Boek: Creaddenda, COCD

Hierin zijn diverse artikelen opgenomen van specialisten op het gebied van creativiteit. O.a. Ghislaine Bromberger: Beelddenken en Creativiteit
Het boek zelf is niet meer verkrijgbaar maar u kunt wel overdrukken bestellen.

Congresverslag; Eerste nationaal congres Beelddenken

Beelddenken en begripsdenken: een paradox?
Auteurs: Maarten in 't Veld en Roel de Groot.
Uitgeverij Agiel
ISBN 9077834.04.4

Bestel het boek online bij Agiel.

In dit boek een artikel van G. Bromberger.